Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Απ. Βεσυρόπουλος: Θα επισκεφθεί τη Φθιώτιδα, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της ΝΔ και θα μιλήσει στη Λαμία, σε ημερίδα για θέματα αγροτικής πολιτικής


Σε ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο στη Λαμία, με θέμα «Ο Αγροτικός Τομέας Πυλώνας Σταθερότητας και Ανάπτυξης», θα παρευρεθεί και θα είναι μεταξύ των ομιλητών, ο βουλευτής Ημαθίας, της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, υπο την ιδιότητα και του αναπληρωτή Τομεάρχη του κόμματος, για θέματα Οικονομικής Πολιτικής.
Την εκδήλωση διοργανώνουν, ο Τομέας για θέματα Οικονομικής Πολιτικής της ΝΔ, σε συνεργασία με...
...τον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων του κόμματος και τη Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΟΔΕ) Νέας Δημοκρατίας Φθιώτιδας.

Πριν την εκδήλωση, κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, με τη συμμετοχή και του Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα επισκεφθεί αγρό-διατροφικές επιχειρήσεις και αγροτικούς φορείς της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί να γίνουν επισκέψεις, στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κελυφωτού Φιστικιού Μώλου-Θερμοπύλες, στον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας και στη Βιομηχανία Γάλακτος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαμίας. Το κλιμάκιο της ΝΔ θα πραγματοποιήσει επίσης, ενημερωτικές επισκέψεις, στην Αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας και στον Δήμο Λαμίας, ενώ πριν την έναρξη της εκδήλωσης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στη Λαμία, με ώρα έναρξης 06,00 το απόγευμα (Σάββατο), ο βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, θα μιλήσει με θέμα: «Οι συνέπειες της υπερφορολόγησης των αγροτών».
Με θέμα, «Οικονομικές Πολιτικές Ενίσχυσης του Αγροτικού Τομέα», θα μιλήσει ο Χρήστος Σταϊκούρας (Τομεάρχης Οικονομικών ΝΔ και βουλευτής Ν. Φθιώτιδας), ενώ με θέμα «Οργάνωση Παραγωγής - Ομάδες Παραγωγών - Προτάσεις και Προοπτικές της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας στην Περιοχή», θα μιλήσει ο Γιώργος Κασαπίδης (Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων της ΝΔ και βουλευτής Ν. Κοζάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου