Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πέμπτος προπονητής για την ΠΑΕ Βέροια του... ρεκορ. Έρχεται ο Ράτκο Ντόστανιτς με κίνδυνο για... νέο ρεκορ

Έρχεται σήμερα στη Βέροια (αν δεν έφθασε ήδη), ο γνωστός Σέρβος τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, που χθες συμφώνησε σε όλα, για να αναλάβει τις τύχες της “Βασίλισσας” και εκτός απροόπτου να πιάσει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια τελικής ανασυγκρότησης της ομάδας, μήπως και αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς η ελπίδα “πεθαίνει” τελευταία.
Αυτή είναι η τρίτη φορά που...
... ο 58χρονος Ντόστανιτς θα αναλάβει προπονητής της Βέροιας.

Έχει δουλέψει με την ομάδα άλλες δύο φορές, όλες στη Σούπερ Λιγκ, την περίοδο 2007-2008 (για 7 αγώνες, με απολογισμό 1 νίκη,1 ισοπαλία και 5 ήττες), αλλά και την περίοδο 2013-2014 (για 23 αγώνες, με απολογισμό 8 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες).

Στη φετινή σαιζόν, η ΠΑΕ Βέροια ξεκίνησε προετοιμασία με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που παραιτήθηκε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Συνέχισε με Αλέκο Βοσνιάδη, μετά ήλθε ο Θωμάς Γράφας, ακολούθησε ο Τόλης Τερζής και τώρα αναλαμβάνει ο Ράτκο Ντόστανιτς, με την ελπίδα να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Πρόκειται μάλλον για παγκόσμιο ρεκόρ ομάδας, που χρησιμοποιεί πέντε διαφορετικούς προπονητές, σε μια περίοδο. Πάντως υπάρχει χρόνος και για έναν... έκτο, ώστε η ομάδα μας, να καταρρίψει το δικό της ρεκόρ...

Όμως έτσι όπως έχει η κατάσταση και για τον ίδιο τον Ράτκο Ντόστανιτς, υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ να είναι υποψήφιος για ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ. Εάν στο τέλος υποβιβαστούν, τόσο η Βέροια, όσο και ο Λεβαδειακός, θα είναι ο προπονητής που θα “καταφέρει” να ρίξει στη Β' Εθνική, σε μια χρονιά, δύο διαφορετικές ομάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου