Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Που χάθηκε αυτός;

Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Τ.Φ. Κένεντι, στην πλατεία Ντίλι του Ντάλας, η CIA ξεκίνησε την έρευνα, αναζητώντας στοιχεία, μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες πολιτών, που πήγαν στην πλατεία, για να δουν τον πρόεδρο. Ήταν 22 Νοεμβρίου 1963 και τα μέσα δημοσιότητας ήταν “περιορισμένα”. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται σήμερα, 54 χρόνια μετά. Παρ΄όλα αυτά, σήμερα στο troika24 κάναμε ακριβώς το ίδιο, όπως έκανε τότε η... CIA. Στον πειρασμό μας έβαλε, το ανεπανάληπτο φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας alexandreia-gidas.gr (by George Gisas) 
για την αποκριάτικη παρέλαση της Μελίκης. Βρήκαμε εκεί, εκατοντάδες φωτογραφίες, από...

...κάθε γωνιά της εκδήλωσης, από όλα τα πρόσωπα, τα “άρματα” και τις ομάδες της παρέλασης, τους επίσημους, τους θεατές και τους περαστικούς. Τις ψάξαμε όλες (σαν να ήμασταν η... CIA), μία-μία, σπιθαμή-σπιθαμή, μέχρι και μεγέθυνση κάναμε σε μερικές. Δεν βρήκαμε απολύτως τίποτα, ούτε ένα ίχνος του. Ήταν άφαντος. 
Που χάθηκε αυτός; Γιατί δεν ήταν, ούτε σ' αυτή την εκδήλωση; Μήπως ετοιμάζει κάτι "ευρύτερο" και δεν θέλει να "περιορίζεται" στα τοπικά, όπως ψιθυρίζουν μερικοί; Ή μήπως απλά δεν ασχολείται, όπως ισχυρίζονται κάποιοι άλλοι;
Αν δεν καταλάβατε, ποιόν εννοούμε, ούτε και από τις φωτογραφίες που αναδημοσιεύουμε θα καταλάβετε. Υπομονή όμως, διότι το θέμα θα έχει και συνέχεια...


Έτσι ακριβώς... Ασμάζευτοι. Έτσι είναι οι Μελικιώτες. Άραγε μόνο στο καρναβάλι;
Μην παίρνετε και όρκο. Και όταν γράφουμε "Μελικιώτες" εννοούμε και... περιχώρων.
Διότι το όνομα "Μελίκη" είναι κάτι σαν... ορολογία. Όπως λέμε "Σκανδιναυία"...
Περιλαμβάνει πολλές περιοχές... Δείτε κόσμο... No comment όπως λένε και στα γκριτζαλιώτικαΝα και οι επίσημοι, με φόντο την Αγία Παρασκευή. Που θεραπεύει και τα... μάτια.
Οι επίσημοι, πάντα φροντίζουν για το καλό μας...
Στην περίπτωση που δείτε κάποιους από την εξέδρα και πείτε... "ωχ το μάτι μου" !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου