Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αντιδήμαρχε, συγχαρητήρια !!!

Μια ακόμη ευκαιρία (καθώς δεν χάνει καμία…) είχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας και αντιδήμαρχος Νάουσας, Δημήτρης Μάντσιος, για να ενημερωθεί σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της τουριστικής αγοράς αλλά και για να προωθήσει αντίστοιχα τοπικά ζητήματα, προβάλλοντας ταυτόχρονα την Ημαθία και τη Νάουσα
Αυτή τη φορά το έκανε μέσω...
... της επίσημης συμμετοχής του, στην 6η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) και της παρουσίας του, στην έκθεση HORECA, μιας από τις κορυφαίες εκθέσεις για θέματα του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου κλάδου της εστίασης.

Ακούραστος όπως πάντα κι έχοντας μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, από ένα ιδιαίτερα δημιουργικό ταξίδι στο Ισραήλ, όπου πήγε μαζί με τον Δήμαρχο Νάουσας και αφορούσε διαδημοτικές συνομιλίες, σε θέματα πολιτιστικής και τουριστικής συνεργασίας (aka «Διπλωματία των Πόλεων»), ο Δημήτρης Μάντσιος βρέθηκε και στην Αθήνα, για τη Συνέλευση του ΞΕΕ και για τη HORECA.

Ανάμεσα στις πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις που είχε εκεί, ήταν κι αυτή με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Δημοσίευσε μάλιστα και μια σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο (την αναδημοσιεύουμε) όπου έδωσε στοιχεία, για το πολύπλευρα ενδιαφέρον περιεχόμενο αυτής της συνάντησης.

Και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με τους γίγαντες της Ελληνικής γαστρονομίας συζητήσαμε για το γαστρονομικό μέλλον της Η. Π. Νάουσας και τη σύνδεση του με το branding του Δήμου που ολοκληρώνεται . Μου έκανε εντύπωση πως από μόνοι τους πρόσθεσαν στην κουβέντα την ανάδειξη της πέστροφας σε πολλές εκφάνσεις το μπάτζο μας σε συνδιασμο με τις υπέροχες μαρμελάδες....».


Με άλλα λόγια, προμηνύονται πολλά, ευχάριστα, δημιουργικά και άκρως… «γευστικά» νέα (ουσιαστικά και σημειολογικά).

Αντιδήμαρχε, συγχαρητήρια !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου