Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Η προσπάθεια του Nαουσαίου Δημήτρη Πασχούλα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (video)

Εντυπωσιακή ήταν, η υποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, στην ελληνική έκδοση του τηλεοπτικού παιγνιδιού “Survivor”, στο οποίο μετέχει ως παίκτης και ο Ναουσαίος, Δημήτρης Πασχούλας. Στη χθεσινή πρεμιέρα του παιγνιδιού, 1.678.237 τηλεθεατές το παρακολούθησαν, από τον Άγιο Δομίνικο και την τηλεόραση του “ΣΚΑΪ”, με την...
...τηλεθέαση στο νεανικό κοινό (15-44) να φθάνει μέχρι 45,7%, όταν κατά μέσο όρο σημείωσε 33,5% και στο σύνολο 27,3%. Οι “Διάσημοι” και οι “Μαχητές”, είναι οι δύο ομάδες που διαγωνίζονται στο παιχνίδι, με τον Δημήτρη Πασχούλα να συμμετέχει στους “Μαχητές” και να μην τα καταφέρνει στη χθεσινή δοκιμασία που πήρε μέρος.

Απόψε, στις 9 το βράδυ, πάντα απο την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θα μεταδοθεί η συναρπαστική συνέχεια του “Survivor”, όπου οι “Διάσημοι” και οι “Μαχητές” θα προσπαθήσουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, στην εύρεση τροφής στο νησί. Η εξασφάλιση μιας καλύτερης στέγης, απασχολεί επίσης τους παίκτες και στις δύο παραλίες του νησιού. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι, ένα “τεμέτερον παιδίον”, ο γνωστός Σάκης Τανιμανίδης.

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 
ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΧΟΥΛΑ

Λόγω καταγωγής, κάθε προσπάθεια του Δημήτρη Πασχούλα, είναι φυσικό να προσελκύει ιδιαίτερα τους Ημαθιώτες και κυρίως τους Ναουσαίους και τα τοπικά ΜΜΕ. Στο πλαίσιο αυτό, η δυναμική ιστοσελίδα “www.foninaousis.gr” επιμελήθηκε και δημοσίευσε τηλεοπτικά στιγμιότυπα (μέσω youtube) από τη χθεσινή συμμετοχή του και την προσπάθεια που έκανε. Δείτε τα, στο βίντεο που ακολουθεί.







ΣΗΜΕΙΩΣΗ του troika24:
Η ιστοσελίδα “www.foninaousis.gr είναι μια ακόμη αξιόλογη προσπάθεια, στον χώρο της ενημέρωσης, από το δημοσιογραφικό συγκρότημα “Φωνή της Ναούσης”, που με έδρα τη Νάουσα, εκδίδει την ομώνυμη εβδομαδιαία εφημερίδα, διαθέτει το διαδικτυακό ραδιόφωνο “radio.foninaousis.gr” ενώ επεκτείνεται και στον χώρο της τηλεοπτικής εικόνας, με web μεταδόσεις, μέσω καναλιού του, στο Youtube (www.youtube.com/user/foninaousis). Περισσότερα webvideo στην ιστοσελίδα και στο web κανάλι της "Φωνής"...


---------------
Μπείτε στη σελίδα 
του Troika24 στο Facebook
Κάντε Like ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου