Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο «σύμβουλος» του Σαμαρά κι ο «οδηγός» του Βενιζέλου

Είναι γνωστό ότι στο στρατό, κάποιοι έκαναν τις «δουλειές» τους, με τον οδηγό του διοικητή, όπως είναι επίσης γνωστό ότι κάποιοι ή κάποιες (π.χ. και στην Ημαθία), θέλουν να μπουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ξεκινώντας τα προσωπικά… connaissances (aka... «κονέ»), με «συμβούλους» και άλλους «παρατρεχα-men» του αρχηγού. Παλιές μέθοδοι, που διατηρούνται αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου, προφανώς επειδή «αποδίδουν». Αυτό φαίνεται πως θέλησαν να εκμεταλλευτούν, πατέρας και γιος, κατά την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, τάζοντας ρουσφέτια, παριστάνοντας, άλλοτε τον σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά κι άλλοτε τον οδηγό του Βαγγέλη Βενιζέλου, στην περίοδο 2011-2013. Τελικά…

… η απάτη τους αποκαλύφθηκε και έφθασε μέχρι το Δικαστήριο, όπου προχθές, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών.

Η δράση τους, εκτυλίχθηκε την περίοδο 2011-2013, όταν πατέρας και γιος, επικαλούμενοι δήθεν διασυνδέσεις σε υψηλότατο επίπεδο με πολιτικούς, εμφανιζόμενοι, ο ένας ως οδηγός του Βενιζέλου κι ο άλλος ως σύμβουλος του Σαμαράς, έπεισαν έναν άντρα και μία γυναίκα, ότι μπορούν να μεσολαβήσουν,  προκειμένου να διοριστούν στο Δημόσιο. Τον άνδρα στην Πολεοδομία και τη γυναίκα στα Δικαστήρια. «Δουλειά» για την οποία, απέσπασαν από τα δύο «θύματά τους, συνολικά 22.000 ευρώ.
Το δικαστήριο τούς έκρινε ένοχους για απάτη και πλαστογραφία, ενώ αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή των 4,5 ετών που επέβαλε σε καθέναν, προς πέντε ευρώ την ημέρα. Πατέρας και γιος δεν παρέστησαν στο δικαστήριο και δικάστηκαν δια πληρεξούσιου δικηγόρου.


Σημείωση του troika24:
Μετά από αυτό, κάποιοι ή κάποιες, που έχετε τη «μύγα»…. μην βιαστείτε να «αποκαλυφθείτε», σπεύδοντας να «δηλώσετε» ότι δεν σας αφορά το θέμα, σε σχέση με τμήμα της πρώτης παραγράφου, της ανάρτησης. Ούτε ονόματα γράψαμε, ούτε κόμματα…
Μην «τσιμπάτε» αμέσως !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου