Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Με τη “γραμμή Μπούτα”, ο Σύλλογος Αγροτών Βέροιας;

Τις ημέρες αυτές, στο μέτωπο των αγροτικών κινητοποιήσεων, “καίγεται το πελεκούδι”... Σήμερα θα πραγματοποιηθεί πανελλήνιο συλλαλητήριο, στην Αθήνα, από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, την οποία, ανάμεσα σε άλλους, στελεχώνει και ο γνωστός συνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας.  Αύριο έχει προγραμματιστεί στην Αθήνα, συνάντηση εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής, των αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη και στελέχη υπουργείων. Σε σχέση με όλα αυτά, η κατάσταση με τους αγρότες της Ημαθίας, "ποικίλει"...


Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, συμμετέχει ενεργά στη συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας και στην αυριανή “συνάντηση Δραγασάκη”, δεν συμμετέχει όμως στο σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας.

Ο Ενιαίος Σύλλογος Αγροτών Νάουσας, έκανε γνωστό ότι, δεν θα συμμετέχει, ούτε στη συνάντηση με τον Γιάννη Δραγασάκη, ούτε θα συμμετέχει στο αγροτικό συλλαλητήριο της Αθήνας.

Ο Σύλλογος Αγροτών Βέροιας, τι σχεδιάζει να κάνει;
Ο Σύλλογος, ο πρόεδρός του, Τάσος Χαλκίδης και άλλα στελέχη του, μας έχουν συνηθίσει σε “εξωστρεφείς” διαθέσεις, δηλώσεις, εμφανίσεις κλπ.
Τώρα, που ακριβώς συντάσσονται; Ποιες είναι οι επιλογές τους;
Έχουμε την άποψη ότι θα ήταν σωστό, να υπάρξει εκ μέρους τους, μια ενημερωτική ανακοίνωση. Διότι όσο δεν υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις, τόσο κερδίζουν έδαφος οι φήμες.

Και οι φήμες των ημερών, θέλουν τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας, τον πρόεδρο κ. Τάσο Χαλκίδη και στελέχη του Συλλόγου, να “ταυτίζονται” με τη “γραμμή Μπούτα” (Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων).

Δεν είναι... “κακό”, επιλογή είναι. Είναι όμως έτσι; Ισχύει; Θα εκπροσωπηθούν σήμερα στο συλλαλητήριο;

ΥΓ
Το αναλυτικό ρεπορτάζ του troika24, με λεπτομέρειες για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ
----------------
Μπείτε στη σελίδα του Troika24 στο Facebook
Κάντε Like ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου