Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Έκπληξη: Στην Τούμπα η Βέροια, με επιθετικό τον Βασίλη Κωνσταντινίδη. Ανακοινώθηκε η αποστολή. Έχασε η Κ20 από τον ΠΑΟΚ με το βαρύ 5-0

Με ένα νέο πρόσωπο στην ομάδα, θα αγωνιστεί η ΠΑΕ Βέροια, αύριο στην Τούμπα. Είναι ο 30χρονος ομογενής επιθετικός, Βασίλης Κωνσταντινίδης, που αναμένεται να αποτελέσει τον κρυφό άσσο, του Σέρβου κόουτς της Βασίλισσας, Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο, στην Τούμπα, με πολλές αλλαγές στην ομάδα.
Η αποστολή της ΠΑΕ Βέροια, για τον αυριανό κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα, με τον ΠΑΟΚ έγινε γνωστή το απόγευμα. Εκτός αποστολής έμεινε...

...ο Τόνι Κάλβο, που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, έχοντας ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Επίσης, ο Στέλιος Ηλιάδης, δεν θα αγωνιστεί, διότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. Τιμωρημένος είναι ο Σιρίλ Καλί, ενώ για λόγους τακτικής "κόπηκαν" οι Σουλέ, Τζιώρας, Χατζί, Ιγκμποανανίκε.

Η αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Σισοκό, Αντονιάν, Τομάς Γκονθάλεθ, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Άρσε, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Μίλιεβιτς, Μαυριάς, Σαρπόνγκ, Κωνταντινίδης και Καπετάνος.

Νωρίτερα σήμερα, η Κ20 της Βέροιας, έχασε από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με το βαρύ 5-0.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου