Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

"Μαδώντας" τη... μαργαρίτα


"...Κι αυτό επειδή, είναι κοινό μυστικό, στον χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ότι σε περίπτωση εκλογών με "σταυρό", κακά τα ψέματα, το “μαγαζί” θα το τρέξει το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Ούτε η ΔΗΜΑΡ έχει μηχανισμό, ούτε το ΚΙΔΗΣΟ, ούτε οι Κινήσεις, καμία γκρούπα, καμία συνιστώσα. Αυτοί είναι για τη "γαρνιτούρα"....Φώτης Καραβασίλης και Γιάννης Απατσίδης, θα μοιάζουν σαν τον Γιουσέιν Μπολτ και τον Τζάστιν Γκάτλιν κι όλοι οι υπόλοιποι, σαν τους... λευκούς, που τους συναγωνίζονται στο 110αρι;"


Σε φάση... “μαδάω τη μαργαρίτα”, φαίνεται ότι βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ναουσαίος πρώην υφυπουργός, Άγγελος Τόλκας, σε σχέση με το ενδεχόμενο μιας νέας υποψηφιότητάς του, στην Ημαθία. Η τελευταία φορά που το επιχείρησε, ήταν στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ως υποψήφιος του ΚΙΔΗΣΟ. Μετά... τον κέρδισε η δικηγορία.
Όμως...
... με την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, απο την Φώφη Γεννημάτα, ο 'Αγγελος Τόλκας, όπως και άλλα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ, άρχισαν να διακρίνουν και πάλι, μια... “δύναμη ανανεωμένης προοπτικής” για την Κεντροαριστερά, οπότε ξεκίνησαν τις ζυμώσεις.

Αρχικά προς τον ίδιο τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργο Παπανδρέου αλλά και μεμονωμένα, τόσο για προκαλέσουν εσωτερικές συνθήκες “πίεσης”, όσο και για να έχουν μια “πισινή”, σε προσωπικό επίπεδο, αν κάτι δεν προχωρούσε. Τελικά, όλα προχώρησαν ομαλά, ο Γ.Α. Παπανδρέου, τα “βρήκε” με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ίδιο και ο Τόλκας. Το θέμα είναι, τώρα τι γίνεται.

Ο μεν Γ.Α. Παπανδρέου, έχει “εξασφαλισμένη” την έδρα, ως πρώην πρωθυπουργός, ο δε Τόλκας δεν έχει τίποτα. Και όσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο της “λίστας” και πάμε για “σταυρό”, τόσο θα απομακρύνεται το ενδεχόμενο, μιας υποψηφιότητάς του.

Κι αυτό επειδή, είναι κοινό μυστικό, στον χώρο της ημαθιώτικης Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ότι σε περίπτωση εκλογών με "σταυρό", κακά τα ψέματα, το “μαγαζί” θα το τρέξει το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Ούτε η ΔΗΜΑΡ έχει μηχανισμό, ούτε το ΚΙΔΗΣΟ, ούτε οι Κινήσεις, καμία γκρούπα, καμία συνιστώσα. Αυτοί είναι για τη "γαρνιτούρα".

"ΠΑΣΟΚ και ξερό ψωμί", αυτό θα παίξει τη μπάλα...
Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες...
Όλα τα υπόλοιπα είναι, να χαμε να λέγαμε...

Συνεπώς, τι να διαλέξει ο Άγγελος Τόλκας;
Να συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο ΔΗΜ.ΣΥ Ημαθίας, όπου μπροστά στους άλλους, ο Φώτης Καραβασίλης και ο Γιάννης Απατσίδης, θα μοιάζουν σαν τον Γιουσέιν Μπολτ και τον Τζάστιν Γκάτλιν κι όλοι οι υπόλοιποι, σαν τους... λευκούς που τους συναγωνίζονται στο 110αρι;
Ή να μη συμμετέχει καθόλου, παραμένοντας πολύπλευρα ενεργός, με το βλέμμα στη... στελέχωση μιας συγκυβέρνησης;
Ή μήπως να κάνει κάτι “ενδιάμεσο” και ότι... κάτσει;

Αυτή είναι η “μαργαρίτα” που “μαδάει” ο Άγγελος Τόλκας, λένε οι πληροφορίες.
Κι επειδή, δεν είναι από αυτούς, που δεν το' χουν (το έχει και με το παραπάνω), να δείτε που στο τέλος, θα βρει την άκρη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου