Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Σταθερή η θέση των αγροτών, από το μπλόκο της Κατερίνης

Σε προηγούμενα δημοσιεύματα του troika24, γράψαμε για τη συμπόρευση του Συλλόγου Αγροτών Βέροιας (μπλόκο Κουλούρας), με την πλευρά των αγροτών, που χθες πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι από την πλευρά αγροτικών φορέων της περιοχής μας, που συμμετείχαν στο χθεσινό συλλαλητήριο, την πιο δυναμική παρουσία, είχε το μπλόκο της Αερογέφυρας Κατερίνης. Σύμφωνα με πηγές του troika24 οι εκπρόσωποι του Μπλόκου της Κατερίνης, διαφωνούν κάθετα, με την άποψη...
... που διατυπώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ότι το χθεσινό συλλαλητήριο, θα εξελίσσονταν σε "κομματική φιέστα". “Αποδείχθηκε ότι ο ισχυρισμός αυτός, ήταν ένα ακόμη πονηρό και ασύστολο ψέμα, που στόχο έχει να διασπάσει και να διχάσει το αγροτικό κίνημα” δηλώνουν εκπρόσωποι του Μπλόκου.

“Στα μπλόκα μας συμμετέχουμε όλοι οι αγρότες, χωρίς κομματικές ταυτότητες και αποχρώσεις. Όποιος ψάχνει ανούσιες θεωρίες, και φανταστικές καταστάσεις, ας κάνει τον κόπο να τις ψάξει σε αυτούς που τις διατυπώνουν” αναφέρουν οι ίδιοι, που σύμφωνα με πληροφορίες, που σας μετέφερε από το πρωί, το troika24, σήμερα το απόγευμα, στο μπλόκο που έχουν στήσει αγρότες και κτηνοτρόφοι της Πιερίας, στην αερογέφυρα Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση, αφ' ενός για να γίνει εκτίμηση για το χθεσινό συλλαλητήριο, αφ' εταίρου για να εκτιμηθούν και τα νεώτερα, που ενδεχομένως θα προκύψουν, από την εξέλιξη της συνάντησης, της Συντονιστικής Επιτροπής αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Γιάννη Δραγασάκη και υπουργούς, που θα έχει ξεκινήσει νωρίτερα.

"Παραμένουμε στα μπλόκα που έχουμε στήσει και συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις”, τόνισε χθες, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης, Γιώργος Χαρισόπουλος (που συμμετείχε στη χθεσινή κινητοποίηση της Αθήνας), προσθέτοντας ότι "το τι μέλλει γενέσθαι ακριβώς, θα καθοριστεί άμεσα”. Δήλωση ξεκάθαρη, που δίνει το κλίμα που επικρατεί και στην Πιερία.

Μόνο από την πλευρά του Συλλόγου Αγροτών Βέροιας, δεν έχουμε ακόμη κάποια δημόσια δήλωση, ίσως επειδή δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής, ίσως και για λόγους ¨τακτικής”. Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισαν στο troika24 πηγές από το αγροτικό Μπλόκο της Κατερίνης, το βασικό σύνθημα των αγροτικών κινητοποιήσεων, είναι ένα: Αγρότες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου