Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Μίνι “υπουργικό” για τη σύσκεψη με τη συντονιστική των αγροτών, όπου εκπροσωπείται και ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Ιδιαίτερη σημασία, φαίνεται πως αποδίδει η κυβέρνηση, στην κρίσιμη σύσκεψη του αντιπροέδρου της, Γιάννη Δραγασάκη, με εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών της Κεντρικής Μακεδονίας, που ξεκινά σε λίγο στην Αθήνα (ώρα 4 μ.μ.). Μια σύσκεψη, που αποτελεί εξέλιξη της επικοινωνίας που είχε η συντονιστική επιτροπή των αγροτών, με το Γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και την οποία τη λες και...
... “μίνι” υπουργικό συμβούλιο, αφού εκτός από τον αντιπρόεδρο, τελικά έγινε γνωστό πως θα συμμετέχουν, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο αν. υπουργός Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος ο υφ. Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Κι αυτό, ενώ αρχικά είχε διαρρεύσει ότι στη σύσκεψη, πέραν του Γιάννη Δραγασάκη, απο την πλευρά της κυβέρνησης, θα μετείχαν “στελέχη υπουργείων”.

Έχοντας λοιπόν δηλωμένη την “αναβάθμιση” της κυβερνητικής οπτικής και με δεδομένο ότι τα αιτήματα των αγροτών, είναι στη διάθεσή των κυβερνώντων, εδώ και καιρό (συνεπώς είχαν όλο το χρόνο, για να αναζητήσουν τρόπους, έστω και μερικής ικανοποίησης), όλα συνηγορούν θετικά, για το αποτέλεσμα της σύσκεψης. Και δεν αποκλείεται, όταν θα έχει ολοκληρωθεί, να έχουμε “λευκό καπνό” από το κτίριο επί της Ζαλοκώστα, όπου βρίσκεται και το γραφείο του Γιάννη Δραγασάκη.

Από την πλευρά της Ημαθίας, στη σημερινή σύσκεψη, εκπροσωπείται ο Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, εκ των βασικών συντελεστών, για τη σύσταση της συντονιστικής επιτροπής και δεξαμενή στελεχών που συμμετέχουν, στηρίζουν και ενθαρρύνουν συνεχώς, μπλόκα αγροτών, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας (Προμαχώνας, Χέρσο, Πράσινα Φανάρια).


------------
Μπείτε στη σελίδα 
του Troika24 στο Facebook

Κάντε Like ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου