Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

“Ω! Βέροια ομάδα μου, ομάδα τιμημένη !!!...”. Σήμερα ο τελικός με τον Πανιώνιο. Τα τελευταία νέα των ομάδων, αποστολές και πιθανές ενδεκάδες. Τι λένε οι μπουκ του στοιχήματος και ποιες είναι οι προβλέψεις τους.


Σήμερα το μεσημέρι, ώρα 3,00 στο Γήπεδο της Βέροιας, η Βασίλισσα του Βορρά αγωνίζεται με τον Πανιώνιο, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τη λαιμητόμο του υποβιβασμού να κρέμεται στην κυριολεξία, πάνω από το κεφάλι της. Γι αυτό και ο μεσημεριανός αγώνας της, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, χαρακτηρίζεται ως... ΤΕΛΙΚΟΣ. Στις τάξεις των φιλάθλων της ΠΑΕ Βέροια ...
...επικρατεί παροξυσμός και γενικός ξεσηκωμός, ενώ όλοι οι Σύνδεσμοι ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρόν στις κερκίδες του γηπέδου, όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν. Έτσι ώστε να συμπαρασύρουν στον ενθουσιασμό τους και τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας, για να δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης, που θα σπρώξει τη Βασίλισσα σε μια μεγάλη νίκη – απαρχή για την ανάκαμψη και την παραμονή της, στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί που πραγματικά δικαιούται να είναι, βάση ονόματος και ιστορίας, αλλά δυστυχώς οι επιλογές κάποιων, την φέρνουν σήμερα στο χείλος του γκρεμού.

Δεν είναι όμως της ώρας, τέτοιες γκρίνιες. Σήμερα είναι ώρα για έναν ξεσηκωμό. Είναι η μεγάλη ώρα, που όλοι οι φίλαθλοι, κόσμια και με φίλαθλο ενθουσιασμό, πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, αδιαπραγμάτευτα. Η νίκη είναι επιτακτική και μια ισοπαλία θα φαντάζει ως ήττα. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν το καθήκον τους και θα μπουν στον αγώνα για να κερδίσουν. Και όλοι ελπίζουν ότι στο τέλος, η Βέροια θα πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΒΕΡΟΙΑ
Η ΠΑΕ Βέροια, αγωνιστικά είναι με την πλάτη στον τοίχο. Προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, με αποκορύφωμα την ήττα 0-6 από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα συμπλήρωσε 16 ματς με μόλις μία νίκη (το 2-0 επί του Λεβαδειακού), ενώ σε αυτά τα παιχνίδια κράτησε το "μηδέν" μόνο στα τέσσερα.
“Ο αγώνας του Σαββάτου είναι τελικός, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπνέουμε”, είπε ο τεχνικός της ομάδας, Τόλης Τερζής μετά την τραγωδία με την ΑΕΚ, περιγράφοντας ακριβώς την σημασία που έχει ο σημερινός αγώνας, για την ΠΑΕ Βέροια. Μια εκτίμηση που μπορεί να προσθέσει άγχος στους ποδοσφαιριστές του, αλλά καλά είναι να υπάρχει κι αυτό, διότι αλλιώς, “τέρμα τα λάχανα και τα... μαρούλια”. Να σημειώσουμε ότι η Βέροια είναι η ομάδα με την χειρότερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την σημερινή αναμέτρηση χωρίς προβλήματα. Στην αποστολή της Βέροιας είναι ο νέος φορ, Ιγκμποανανίκε που ίσως ντεμπουτάρει, όχι όμως και ο “καινούργιος” χαφ Ηλιάδης που κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί σήμερα. Η αποστολή της Βασίλισσας αποτελείται απο τους εξής: Καντιμοίρης,Λόπες, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Σισοκό, Καλί, Αντονιάν, Γκονζάλες, Μπαλάφας, Λινάρδος, Αρτσε, Κάλβο, Μπελαϊντ, Στόιτσεφ, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ. Ιγκμποανανίκε, Καπετάνος.

Ο Τερζής μάλλον και σήμερα θα παρατάξει σύστημα 4-2-3-1) με πιθανή ενδεκάδα: Λόπες – Βασιλαντωνόπουλος, Αντονιάν, Καλί, Ασίγκμπα – Αρτσε, Μπαλάφας – Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ, Κάλβο – Καπετάνος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι των δευτεροτρίτων του πρωταθλήματος. Κέρδισε εντός έδρας την Ξάνθη (2-0) και πλέον έχει εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα. Έχει μόνο μία ήττα στα 12 τελευταία του παιχνίδια και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Παρά την αποχώρηση του Ανσαριφάρντ βρίσκει επιθετικές λύσεις και δεν είναι τυχαίο πως στα πέντε ματς που έδωσε χωρίς τον Ιρανό φορ, βρήκαν δίχτυα έξι διαφορετικοί παίκτες του. Όπως αναφέρουν έμπειροι αναλυτές, η ομάδα στηρίζεται πολύ στις στημένες μπάλες, ενώ ως επί το πλείστον οδηγεί τα παιχνίδια σε “κλειστά” σκορ.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το σημερινό ματς, ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο. Ο κόουτς Μιλόγιεβιτς δεν υπολογίζει στον φορ Ενγκόνγκ και στον χαφ Ταπόκο (χειμερινή μεταγραφή) οι οποίοι λείπουν από καιρό και έτσι δεν αλλάζουν κάτι σπουδαίο,στα πλάνα του. Σε σχέση με το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Η αποστολή είναι η εξής: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς και Λάμπρου.

Πιθανή ενδεκάδα: Γιαννιώτης – Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής – Κόρμπος, Σιώπης – Φούντας, Μασούντ, Μασούρας – Μπεν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Στοιχηματικά, οι μπουκ προσεγγίζουν τον αγώνα, με φαβορί το διπλό, του οποίου η απόδοση “πέφτει”. Άνοιξε κοντά στο 2.20, όμως πλέον έφθασε κάτω από 1.90 και στον ΟΠΑΠ το πρωί ήταν 1,85. Σε γενικές γραμμές, οι στοιχηματικές προβλέψεις θεωρούν ως πιο value bet επιλογή, ένα σκορ “2-3” γκολ όπως και να έλθει. Άλλωστε και στατικά να το δεις, αυτό το goal range είναι το “αγαπημένο” και των δύο ομάδων. Εάν φανεί και ... λογική επιλογή, θα το ξέρουμε το απόγευμα.

Για τη Βέροια βέβαια, σημασία έχει, η νίκη με “μισό” γκολ.
Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα.


-------------------
Μπείτε στη σελίδα του Troika24 στο Facebook
Κάντε Like ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου