Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο... “γάμος” του Κώστα Ναλμπάντη

Για τις κινήσεις του Κώστα Ναλμπάντη, σε σχέση με τον Δήμο Αλεξάνδρειας, γράφτηκαν και γράφονται πολλά και όπως φαίνεται, οσονούπω, θα γραφτούν ακόμη περισσότερα. Άλλωστε οι κινήσεις και οι δραστηριότητες, τις περισσότερες φορές φαίνονται, οπότε μπορείς και να γράψεις γι αυτές και να τις αξιολογήσεις. Εκείνο βέβαια που δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά, είναι για τις σκέψεις του Κώστα Ναλμπάντη.
Αν και μετά από αυτό που έγινε, στη εντυπωσιακή ομολογουμένως γουρονοχαρά που διοργάνωσε πρόσφατα, στον αύλειο χώρο των επαγγελματικών εγκαταστάσεών του, στην Αλεξάνδρεια, δεν χρειάζεται να είσαι και... μάντης, για να καταλάβεις που το πάει.
Αυτό που έγινε δεν ήταν απλώς μια γουρονοχαρά, σαν κάτι άλλες. Αυτό μάλλον ήταν... ομαδικός... “γάμος”, όπου “παντρεύονταν” όλες οι πολιτικές τάσεις συνολικά του Δήμου Αλεξάνδρειας, κομματικά και αυτοδιοικητικά. Ήταν μια εκδήλωση με εκατοντάδες παρόντες, που θύμιζε γήπεδο. Και όντως ήταν έτσι, διότι φάνηκε πως από εδώ και πέρα, έχουμε αγώνα..

Σε σχέση με τις παρουσίες, που βρέθηκαν εκεί, μπορούμε να σχολιάσουμε και τα εξής.

Η πρώτη γενική παρατήρηση είναι πως ήταν όλοι εκεί. Ειδικά όμως, εάν θέλουμε να το δούμε πιο αναλυτικά, μπορούμε να τους διακρίνουμε και ως εξής:

Ήταν αυτοί που έσπευσαν να σταθούν ευθέως στο πλευρό του Ναλμπάντη, υποστηρικτικά, αυθόρμητα, με διάθεση και ανοιχτά. Οι δικοί του άνθρωποι, οι καλοί φίλοι του, παλιοί και καινούργιοι. Φάνηκαν και το έδειξαν. Όπως αναμένεται να το δείξουν και πάλι, όταν τους ξανακαλέσει, όχι μόνο σε γουρουνοχαρά...

Ήταν βέβαια και οι άλλοι, που επίσης πήγαν σχεδόν καλοπροαίρετα, για να δουν τι συμβαίνει, να ξέρουν τι τους γίνεται και να κινηθούν ανάλογα, ακόμη και... “συμμαχικά”.

Υπάρχει βέβαια και η γνωστή κατηγορία των “Βασίλω”, δηλαδή αυτών που, όπου γάμος και χαρά, είναι πάντα πρώτοι. Αυτοί μάλλον δεν κατάλαβαν που ακριβώς πήγαν. Πήγαν όμως... Όπως πήγαν κι κάποιοι, που πάνε παντού και ότι αρπάξουν (από γνωριμίες), εάν αρπάξουν...
Όπως επίσης φάνηκαν κι αυτοί που έκαναν την καρδιά τους πέτρα και πήγαν στην εκδήλωση, επειδή έτσι “έπρεπε” να κάνουν. Όλοι αυτοί που βλέποντας την ομήγυρη που είχε συγκεντρωθεί, αντί για τσίπουρο, έπιναν υπογλώσσια.

Και τέλος υπάρχει και η κατηγορία των “όσα δεν φτάνει η αλεπού”. Αυτοί δηλαδή, που “στεναχωρήθηκαν” μεν για όσα είδαν, δεν άντεξαν να το “πνίξουν” και έσπευσαν να σχολιάσουν ότι “ο Κώστας ξέρει να οργανώνει καλές γουρονοχαρές”, ότι “λογικό είναι στην εποχή μας, όπου μοιράζουν φαγητό, να μαζεύεται κόσμος”, ότι “αυτά δεν δείχνουν τίποτα” και άλλα σχετικά. 



Υπήρχαν βέβαια και απόντες, αν και προσκλήθηκαν. Δεν θα μπούμε σε ονοματολογία. Εάν σας ενδιαφέρει, υπάρχουν ιστοσελίδες της Αλεξάνδρειας, που δημοσίευσαν δεκάδες φωτογραφίες, από το... event. Εκεί μπορείτε να δείτε πρόσωπα, να αναζητήσετε παρόντες και απόντες.

Από μια τέτοια πηγή, την ιστοσελίδα www.alexandreia-gidas.gr (της κατηγορίας των έγκυρων και ενημερωμένων) επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε, δύο ενδεικτικές φωτογραφίες.
Αν ξεχάσαμε κάτι, υπάρχουν και τα σχόλια, που είναι στη διάθεσή σας.



Μπείτε στη σελίδα του Troika24 στο Facebook
Κάντε LIKE ΕΔΩ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου