Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Οι παλαίμαχοι της "Βασίλισσας”, κόβοντας τη βασιλόπιτα, ας αναλάβουν και πρωτοβουλίες

Χωρίς ιδιαίτερα νέα, αν και οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν το αντίθετο, αναμένεται να εξελιχθεί η σημερινή βραδιά, για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8,00 μ.μ. στο καφέ-μπαρ BELUGA της Βέροιας (οδός Ελιάς) και κόντρα στο άσχημο κλίμα της ομάδας, αναμένεται πλήρης ευχάριστων εκπλήξεων και άφθονης διασκέδασης. Έχουν προσκληθεί να παραστούν...
τα μέλη του συλλόγου παλαιμάχων, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές (άλλωστε ο προπονητής της ΠΑΕ, Τόλης Τερζής, είναι γιος του αείμνηστου άσσου της ομάδας, Γιώργου Τερζή) φίλαθλοι και οπαδοί - συνδεσμίτες της «Βασίλισσας του Βορρά», εκπρόσωποι του τοπικού τύπου καθώς και παράγοντες, παλιά και νυν μέλη της Διοίκησης της ομάδας.

Ποιοι ακριβώς, θα παραστούν, θα φανεί το βράδυ, κυρίως από την πλευρά των διοικητικών παραγόντων, καθώς όλοι ήλπιζαν ότι σήμερα, θα ήταν μια καλή ευκαιρία, για να ανακοινωθούν τα “ευχάριστα νέα” για τις εξελίξεις με τα διοικητικά της ομάδας, κάτι που τελικά δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες να γίνει, εκτός κι αν στις ώρες που απομένουν, οι εξελίξεις ξεπεράσουν την ταχύτητα του φωτός. Πράγμα απίθανο για την κατάσταση που την εποχή αυτή, επικρατεί στην ΠΑΕ Βέροια).

Σε κάθε περίπτωση, οι παλαίμαχοι της Βέροιας, οφείλουν κι αυτοί να ενταχθούν στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της ομάδας, όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις ομάδων, που βρέθηκαν στην ίδια και χειρότερη κατάσταση με τη “Βασίλισσα”. Αυτό το θέμα, ενδεχομένως να συζητηθεί και σήμερα, ανακοινώνοντας και σχετικές πρωτοβουλίες εκ μέρους των παλαιμάχων, διότι κάθε ώρα που περνάει χωρίς θετικές εξελίξεις, είναι ένα ακόμη βήμα προς τον γκρεμό του υποβιβασμού με όλα τα δραματικά επακόλουθα μιας τέτοιας εξέλιξης.



Μπείτε στη σελίδα του Troika24 στο Facebook

Κάντε LIKE ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου