Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Το τιμητικό μήνυμα του Ζαφείρη Αντωνιάδη, για τη βράβευση του Βαγγέλη Γκαλίτσιου



Με μια τιμητική, όσο και φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτησή του, στο διαδίκτυο (φωτο), ο δραστήριος και καινοτόμος έμπορος της Βέροιας, Ζαφείρης Αντωνιάδης, έδωσε και δημοσίως συγχαρητήρια στον φίλο και συνάδελφό του, Βαγγέλη Γκαλίτσιο, που το Σάββατο, σε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, τιμήθηκε για τη δύναμη της θέλησης που δείχνει, όλα αυτά τα χρόνια και την αξιέπαινη πορεία του, στο εμπόριο, διατηρώντας με ιδιαίτερη επιτυχία, κατάστημα λιανικής πώλησης μουσικών οργάνων, στη Βέροια. 

Στο μήνυμά του, ο Ζαφείρης Αντωνιάδης, σημείωσε:


“Βραβευση αποψε του φιλου μου Βαγγελη για την αξιεπαινη πορεια του στο εμποριο που ας γινει παραδειγμα για ολους εμας πως τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο αν πραγματικα το θελεις και το αγαπας.ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!..."


Ο Βαγγέλης Γκαλίτσιος, είναι ένα ξεχωριστό παράδειγμα θέλησης. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες λόγω των κινητικών προβλημάτων του, μπήκε θαρραλέα και ισότιμα στον εμπορικό στίβο, κάνοντας πραγματικότητα, ένα όνειρο ζωής. Και όντας πάνω από όλα έντιμος άνθρωπος και ακέραιος χαρακτήρας, εργάστηκε ακάματα, δυναμικά και άξια, πετυχαίνοντας σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό εμπορικό τομέα. Και απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το προσπαθήσεις.

Για όλα αυτά, επάξια τιμήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, με την πρόεδρο του Συλλόγου, την δυναμική κα Αθηνά Τσιπουρίδου, να τον χαρακτηρίζει ως παράδειγμα θάρρους και θέλησης.

Η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, που περιλάμβανε και κοπή βασιλόπιτας αλλά και τιμητικές διακρίσεις, σε συνταξιούχους εμπόρους της πόλης και στη Δημοτική Αστυνομία, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση, με φωτογραφίες και σχόλια, δημοσίευσαν ήδη τοπικά ΜΜΕ της Βέροιας. Ένα τέτοιο δημοσίευμα, ενδεικτικά, είναι και αυτό της έγκυρης ιστοσελίδας “Πληροφοριοδότης”, που μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου