Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Μια παρέα στα Καβάσιλα


Λένε πως στην Ελλάδα, οι παρέες γράφουν ιστορία. Κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε βλέποντας τη σύνθεση μια παρέας, που δημοσίευσε πρόσφατα, ο πάντα επίκαιρος και ευρηματικός “φακός” της γνωστής ιστοσελίδας “Αλεξάνδρεια – Γιδάς” (alexandreia-gidas.gr), μας βάζει σε “υποψίες” ότι μπορεί και να περιμένουμε την εξέλιξη, μιας πολύ ενδιαφέρουσας “ιστορίας”.
Δεν γνωρίζουμε εάν, όλοι οι εικονιζόμενοι βρέθηκαν μαζί, προγραμματισμένα ή τυχαία ή επικαιρότητα όμως, αναγκαστικά στρέφει το zoom κυρίως προς την πλευρά του δραστήριου προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ. Νίκου Ουσουλτζόγου (λέγοντας επικαιρότητα περιλαμβάνουμε βέβαια και τις αναμενόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας).
Στη φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε παρακάτω...

...ο Νίκος Ουσουλτζόγλου, διακρίνεται μαζί με μια παρέα, ενδιαφέρουσας και δημιουργικής σύνθεσης, που ανταμώθηκε προ ημερών, σε ταβέρνα στα Καβάσιλα.


Όπως μας πληροφορεί, το alexandreia-gidas.gr, ήταν μια “συνάντηση” στην ταβέρνα "ΤΑΣΟΣ" όπου (σύμφωνα με το “ρεπορτάζ”) συμμετείχαν: Ο εκκοκκιστής Νίκος Ουσουτζογλου, ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, Νίκος Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδη με τον σύζυγό της Κυριάκο, οι παραγωγοί από το Παλιό Σκυλίτσι, Τσατιρης Μιχάλης και Τσατιρης Μιχάλης, ο Κώστας Σαραντόπουλος από την Κορυφή, η Αθηνά Δημακόγλου και ο παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας από το Πλατύ, Μάκης Κιρτικίδης.

To alexandreia-gidas.gr σημειώνει πως “η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ από την συζήτηση δεν έλειψαν οι συζητήσεις για τις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές, μαζί με τα σενάρια που κυκλοφορούν για τον δήμο της Αλεξάνδρειας και όχι μόνο”.

Στην κατηγορία του τύπου “και όχι μόνο”, να συμπεριλάβουμε και τις αναμενόμενες εκλογές, για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας; Όπου όπως μαθαίνουμε, θα είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος, ο έμπειρος κ. Ουσουλτζόγλου;

Αν δεις τα πρόσωπα της φωτογραφίας και υπό την επαγγελματική τους ιδιότητα, τότε, φαίνεται να... “συνάδει” απολύτως μια τέτοια συζήτηση. Έχουμε και λέμε: Ένας πρόεδρος – βιομήχανος , μια πρόεδρος – έμπορος, ένας πρόεδρος – έμπορος, ένας πρώην αντιδήμαρχος και ανέκαθεν πολυπράγμων άνθρωπος της αγοράς (με όνομα που “μετράει”), ένας “παράγοντας” της ΝΔ – αποδεδειγμένα και καθοριστικά χρήσιμος σε εκλογικές διαδικασίες κ.λπ.
Αν δεν χρειάζονται αυτοί, για μια "επιμελητηριακή" εκλογική μάχη, τότε ποιοι;

Και μη φανεί σε κάποιους “παράξενο” που ο Νίκος Ουσουλτζόγλου, συναναστρέφεται τόσο “στενά” με στελέχη της ΝΔ Ημαθίας και μάλιστα “πρώτης γραμμής”. Ανέκαθεν ήταν ανοιχτός άνθρωπος, που ξεχώριζε πρώτα πρόσωπα και χαρακτήρες και μετά διαβάθμιζε όλα τα άλλα. Το έδειξε και στα χρόνια της θητείας του, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, όπου λειτουργεί αξιοκρατικά, συλλογικά και διευρυμένα.

Θα σας υπενθυμίσουμε επίσης (και θα ενημερώσουμε όσους δεν το γνωρίζουν) ότι ο κ. Ουσουλτζόγλου ήταν παρών και στις δύο “ανοιχτές” εκδηλώσεις του κόμματος, που έγιναν πρόσφατα στη Βέροια. Στην κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας και στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, για τη νεανική επιχειρηματικότητα (νάτος πάλι ο πρόεδρος).
Αυτά...

Όταν ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του Ουσουλτζόγλου, στις επιμελητηριακές εκλογές, να τα ξαναπούμε. Που ξέρεις, μπορεί και να κατέχουμε τη... μαντική !!!

ΥΓ1
Ότι ο Νίκος Ουσουλτζόγλου, είναι σοβαρός και δυνατός παίκτης, το ξέρουν όλοι. Όταν πληροφορηθούν για τη συνάντηση των Καβασίλων, ο Βεσυρόπουλος και ο Καλαϊτζίδης (ο “μεγάλος”) δεν ξέρουμε τι θα γίνει...

ΥΓ2
Φίλε Τάσο Ντομουχτσή, στο Πλατύ, ένας έχει τον τίτλο του “παράγοντα” της Νέας Δημοκρατίας. Ρώτα και τον Μάκη...

  • Η φωτογραφία, που αναδημοσιεύουμε, είναι από ανάρτηση της ιστοσελίδας alexandreia-gidas.gr που μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου