Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Στέφανος Σιμψερής: “Όποιοι θέλουν να αναμετρηθούν, για την προσφορά όλων μας, στα κοινά των Τρικάλων, ας βάλουν επιτέλους παντελόνια”. Ανοιχτή επιστολή, με αφορμή σχόλια για την ποδοσφαιρική μεταγραφή, του γιου του.

Ο Στέφανος Σιμψερής (φώτο), πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Πλατέος και διαχρονικά στέλεχος με έντονη πολιτική και κοινωνική δράση, στη γενέτειρά του, τα Τρίκαλα Ημαθίας και ευρύτερα, ρίχνει το γάντι δημόσια, σε φανερούς και μη επικριτές του και δηλώνει: “Είμαι ανοιχτός και σας περιμένω όπου θέλετε, όποτε θέλετε, και μάλιστα με ακροατήριο, για να συζητήσουμε ποιος εξυπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς, ποιος όχι, και ποια είναι η προσφορά όλων μας στα κοινά των Τρικάλων”. Πρόκειται για μια υπόθεση που αναδείχθηκε, μέσα από...

... την έγκριτη και ιδιαιτέρως δημοφιλή ιστοσελίδα “alexandreia-gidas.gr”, και όλα ξεκίνησαν όταν παρουσίασε την είδηση της μεταγραφής του έμπειρου τερματοφύλακα, Γιώργου Σιμψερή, στην ΑΕ Αλεξάνδρειας. Ο Γιώργος, είναι γιος του Στέφανου Σιμψιρή και η απόφασή του, να μετακινηθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Αλεξάνδρειας, παραδοσιακού ποδοσφαιρικού αντίπαλου, των Τρικάλων Ημαθίας, από όπου και κατάγεται και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, μάλλον έγινε αφορμή να προκληθεί... “αιτία πολέμου” για μερικούς.

Που φαίνεται ότι ως "σχολιαστές" δεν περιορίστηκαν σε σχόλια μέσα σε “κλειστό κύκλο” και μεταξύ της παρέας, αλλά μάλλον το “χόντρυναν” και το... “ξεχείλωσαν”, κάνοντας αναφορές και έξω από τα αγωνιστικά, μετακινώντας το... “επίκεντρο” της συζήτησης και προς την πλευρά του πατέρα, του ποδοσφαιριστή.

Κάτι που όπως φαίνεται, δεν έγινε ανεκτό, επ' ουδενί, από την πλευρά του Στέφανου Σιμψερή (γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι δύσκολα αφήνει “πράγματα”, να “πέφτουν κάτω”), με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη δημοσιοποίηση “ανοικτής” επιστολής, σε απάντηση όλων εκείνων που έγραψαν “συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια και μάλιστα ανώνυμα” για την μεταγραφή του γιου του, στην ομάδα της Α.Ε. Αλεξάνδρειας. Μια επιστολή, με σκληρές εκφράσεις από την πλευρά του συντάκτης της, Στέφανου Σιμψερή, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα “alexandreia-gidas.gr” και αναφέρει τα εξής (αυτούσια):

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σε απάντηση όλων εκείνων που έγραψαν συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια και μάλιστα ανώνυμα για την μεταγραφή του γιου μου Σιμψερή Γιώργου στην ομάδα της Α.Ε Αλεξάνδρειας έχω να επισημάνω τα παρακάτω: Το να κρύβεται κανείς πίσω από την ανωνυμία και να βγαίνει ξεδιάντροπα και να λέει κάθε είδους κακοήθεια είναι τουλάχιστον ανήθικο και άνανδρο. Αν οι γνωστοί-άγνωστοι μαζί με τους δουλοπρεπείς υποτελείς τους θέλουν να αναμετρηθούν, ας βάλουν επιτέλους παντελόνια, ας κατεβάσουν τις μάσκες και ας εκφραστούν επώνυμα και δημόσια.
Υστερόγραφο: Είμαι ανοιχτός και σας περιμένω όπου θέλετε, όποτε θέλετε, και μάλιστα με ακροατήριο, για να συζητήσουμε ποιος εξυπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς, ποιος όχι, και ποια είναι η προσφορά όλων μας στα κοινά των Τρικάλων. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αν δε φοβάστε κι εσείς για τίποτα, τολμήστε! Διαφορετικά θα είστε δειλοί και κοινοί συκοφάντες.”

Σχόλιο “Troika24”: Φαίνεται πως η “αιτία” δεν είναι η μεταγραφή, για την αιτία που οδήγησε κάποιους, στο συγκεκριμένο επίπεδο σχολιασμού. Και προφανώς έτσι το εισπράττει και ο Στέφανος Σιμψερής, κάτι που το δείχνει καθώς απαντά ανάλογα. Για να δούμε. Θα υπάρξουν ανταπαντήσεις;
Για την αθλητική πλευρά του θέματος, δημοσίευμα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή (στο “alexandreia-gidas.gr”), που ήταν και η “αιτία” για όσα ακολούθησαν, μπορείτε διαβάσετε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου