Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η παρουσία του Γιώργου Μηνά στους... “παλαίμαχους”

Παρών στη χθεσινή εκδήλωση, για τη βασιλόπιτα των Παλαιμάχων της Βέροιας, μαζί με φίλους του και ο γιατρός Γιώργος Μηνάς, στέλεχος πρώτης γραμμής της ΝΔ Ημαθίας αλλά και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Μια εκδήλωση, από την οποία μάλλον δεν θα μπορούσε να λείπει, καθώς είναι “φανατικός” φίλαθλος της “Βασίλισσας του Βορρά” και διετέλεσε επί χρόνια επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Παρ΄ όλα αυτά, 
βρέθηκαν κάποιοι να σχολιάσουν αυτή την παρουσία του, σε σχέση με προηγούμενη «απουσία» του. Και εννοούν...

...την «απουσία» του, από την πρόσφατη εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας (στη Βέροια), για την κοπή της βασιλόπιτας και για την τιμητική διάκριση, στον πρώην υπουργό – βουλευτή – ευρωβουλευτή και καθηγητή, Γιώργου Παπαστάμκο.

Πολλοί έσπευσαν τότε, να αναρωτηθούν εάν η «απουσία» αυτή, του Γιώργου Μηνά, ήταν «σημειολογική» ή απλώς ήταν… τυχαία ή έγινε λόγω «ανωτέρας βίας».

Ο γιατρός βέβαια, ξέρει πότε πρέπει να ομιλεί και πότε όχι. Κι έτσι, δεν απάντησε στις όποιες φήμες.

Αντίθετα, έσπευσε να δώσει το παρόν, στην χθεσινή εκδήλωση των παλαιμάχων της ΠΑΕ Βέροια. Και αμέσως κάποιοι “έσπευσαν” από την πλευρά τους (και πάλι), να σχολιάσουν και να “εκτιμήσουν”, εάν το έκανε, ως φίλος των παλαιμάχων ή εάν το έκανε ως εν δυνάμει «πολιτευτής» της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ενδεχομένως και της επερχόμενης "αυτοδιοικητικής" σκηνής, για να διατηρεί τις «δημόσιες σχέσεις» του.

Διότι μια τρίτη εκδοχή, να το έκανε ως «παλαίμαχος» μεταξύ παλαιμάχων (όπως υποστήριξαν κάποιοι κακοπροαίρετοι, στη διάρκεια σημερινού “πρωινού καφέ” πολιτικών αναλύσεων) τη βλέπουμε λίγο “δύσκολη”.

Πόσο μάλλον όταν από το στενό περιβάλλον του, θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι το δεύτερο από τα προαναφερόμενα, θα φανεί σύντομα...

------------------

Μπείτε στη σελίδα του Troika24 στο Facebook
Κάντε Like ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου