Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, ο Φώτης γνωρίζει άριστα και από «εύφορα» και από… «πέτρινα»

Ο δραστήριος πολιτευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δικηγόρος Φώτης Καραβασίλης, ανέκαθεν συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα της Βέροιας και της Ημαθίας, με ενδιαφέρον για τα τοπικά θέματα, τα οποία γνωρίζει καλά κι έχει άποψη.  Αυτό, το αναγνωρίζουν όλοι. Από τη στιγμή όμως που «μπήκε» στο ψηφοδέλτιο, ως υποψήφιος βουλευτής, δεν έχει σταματήσει το «τρέξιμο», ούτε «ξεχνάει» κανέναν, κάτι που (προφανώς) είναι ενδεικτικό των προθέσεών του, να είναι και πάλι υποψήφιος στο Ν. Ημαθίας, πάντα με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ήταν πρώτος σε σταυρούς, στις τελευταίες εκλογές).
Τον εντοπίσαμε πρόσφατα στην Αλεξάνδρεια, στην εκδήλωση (aka γουρονοχαρά) του Κώστα Ναλμπάντη, τον είδαμε χθες και στην εκδήλωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας.

Το δεύτερο ενδεχομένως, δεν συνδέεται απαραίτητα και με τα «πολιτικά» ενδιαφέροντα ή τις «κομματικές» αγωνίες του Φώτη Καραβασίλη, διότι ο ίδιος είναι «εκ γενετής» φανατικός οπαδός της Βασίλισσας και τακτικός στους αγώνες της, τόσο στα καλά χρόνια, όσο και στα άσχημα.

Άλλωστε, τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, ο Φώτης γνωρίζει άριστα και από «εύφορα» και από… «πέτρινα».

------------------
Μπείτε στη σελίδα του Troika24 στο Facebook
Κάντε Like ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου