Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Όταν ο Βασίλης θύμισε... Βασίλη !

Στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επεκτείνει τις δραστηριότητες του, ο επιχειρηματίας Βασίλης Λυκοστράτης, αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας.
Απέκτησε μια παλιά παραδοσιακή κατοικία, στην είσοδο της Εβραϊκής Συνοικίας της Βέροιας (από την πλευρά της οδού Μεραρχίας), την αναπαλαίωσε και τη μετέτρεψε σε ξενοδοχείο.
Πρόκειται για το νεοσύστατο boutique hotel “Olganos VL” που θα το βρείτε πλέον και στις πιο γνωστές ηλεκτρονικές πλατφόρμες τουριστικών καταλυμάτων και ήδη...
... από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του, τα σχόλια των πελατών είναι ιδιαίτερα κολακευτικά. Διαθέτει 2 δωμάτια και 5 σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές. Όλα έχουν μια ιδιαίτερη αισθητική - αρχιτεκτονική και διακόσμηση, με σεβασμό στην αρχική δομή, αλλά και με άνετους χώρους που αντικατοπτρίζουν όλη την αρχοντιά της βεροιώτικης παραδοσιακής κατοικίας.


Αναλυτικές πληροφορίες για το ξενοδοχείο “Olganos VL”, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://olganos.com όπου υπάρχει δυνατότητα και για ηλεκτρονική κράτηση (online booking), δημοσιεύεται πλήρης και αναλυτική παρουσίαση, κάθε δωματίου ξεχωριστά, καθώς και των χώρων του συγκροτήματος, αναλυτική περιγραφή των παροχών και όλα τα σχετικά για την άμεση επικοινωνία σας, με το τμήμα κρατήσεων.
Ο Βασίλης Λυκοστράτης, κάλεσε προ ημερών, στο ξενοδοχείο του, εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ, για μια ενημερωτική, ταυτόχρονα και φιλική συνάντηση, όπου εκτός από την ξενάγηση στους χώρους του “Όλγανος VL”, περιλάμβανε και κάποιες πιο χαλαρές στιγμές, με ποτό, κουβέντα και τραγούδι.
Εκεί, ο Βασίλης Λυκοστράτης ξεδίπλωσε ένα άλλο σπουδαίο ταλέντο του. Το τραγούδι.

Και τότε ήταν, που ο Βασίλης θύμισε... Βασίλη.Δείτε τον στο βίντεο, να ερμηνεύει το... "Σφεντόνα" και θα καταλάβετε.


Το video που αναδημοσιεύουμε, 
είναι δημιουργία της έγκυρης ενημερωτικής ιστοσελίδας 

"Λαϊκούρα" (laikoyra.gr)
όπου και αναρτήθηκε για πρώτη φορά


------------ 
Μπείτε στη σελίδα του Troika24 στο Facebook 
Κάντε Like ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου