Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ξενοκράτης Σακλάς παραμένει στις επάλξεις


Την αμοιβαία εκτίμηση, τη συνεχή πολιτική σύμπλευση, τον "κοινό αγώνα" και την μεταξύ τους προσωπική φιλία, επιβεβαιώνουν με κάθε ευκαιρία, ο ναουσαίος δικηγόρος Ξενοκράτης Σακλάς, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης και ο παρουσιαστής του “εκρηκτικού δελτίου” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, Αντώνης Μυλωνάκης. Η φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε είναι ενδεικτική. Απομένει...
...να διαφανούν και οι πολιτικές εξελίξεις, καθώς όλα δείχνουν ότι από την πλευρά του Γιώργου Καρατζαφέρη, παραμένει ενεργή μια προσπάθεια, σύστασης ενός "ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς", με συνεργασίες όπως αυτή με τον Τάκη Μπαλτάκο, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ακόμη και με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Και μπορεί ο πρόεδρος της "Νέας Δεξιάς" να απέρριψε πριν από ένα χρόνο, πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη, να αναλάβει αντιπρόεδρος στο Κίνημα της "Εθνικής Ενότητας" (πολιτική συνεργασία Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου), τώρα όμως μπαίνει ζήτημα “Συνασπισμού” της Δεξιάς και τα έως τώρα ισχνά ποσοστά, των “μεμονωμένων” της "παράταξης", μόνο με ένα παρόμοιο σενάριο, μπορούν να ελπίζουν, σε καταγραφή δημοσκοπικού αποτυπώματος.

Έτοιμος να είναι υποψήφιος και σε ένα τέτοιο "Συνασπισμό" της Δεξιάς, είναι και ο Ξενοκράτης Σακλάς, πάντα ως υποψήφιος στο Ν. Ημαθίας και πάντα παραμένοντας συνεπής στην πολιτική συμπόρευση του, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Άλλωστε, ο κ. Σακλάς γνωρίζει τον “στίβο” καθώς ήταν πάλι υποψήφιος, με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (στην Ημαθία), στις πρώτες εκλογές του 2015 (Ιανουάριο). Τότε είχε “ηγηθεί” τρόπον τινά, της εκλογικής προσπάθειας του κόμματος, ανταμείφθηκε από τους ψηφοφόρους τους, με την πρώτη θέση από πλευράς σταυρών προτίμησης και μάλιστα, στις εκλογές αυτές, ο ΛΑΟΣ έλαβε στην Ημαθία μεγαλύτερο ποσοστό (1,60 %), από το πανελλήνιο (1,03%).

Εκλογικοί αριθμοί και ποσοστά, που στην περίπτωση του Ξενοκράτη Σακλά δεν έχουν και μεγάλη σημασία, καθώς ο ίδιος προτιμά να υπηρετεί τα πιστεύω του, παρά να προσποιείται ή να "θεσιθηρεύει". Και επιμένει, να παραμένει πάντα στις επάλξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου