Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Φημολογία για σχέδιο “απαγωγής” των 8 Τούρκων

Σύμφωνα με "αποκλειστικές πληροφορίες" που δημοσίευσε η εφημερίδα «KontraNews» τα κλιμάκια αντικατασκοπείας της Ελλάδας, “εντόπισαν ύποπτες κινήσεις επιχειρησιακών παραγόντων της ΜΙΤ”, δηλαδή της μυστικής υπηρεσίας της Τουρκίας, τα οποία “δείχνουν προσπάθεια...
... απαγωγής των 8 Τούρκων αξιωματικών, που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, μετά τα γεγονότα με την υπόθεση του πραξικοπήματος κατά του Ταγίπ Ερντογάν και για την περίπτωση των οποίων, η χώρα μας απάντησε αρνητικά στο αίτημα της Τουρκίας, για έκδοσή τους.

Όπως γράφει η εφημερίδα, “ιδιαίτερη σημασία έχει το ποιος έδωσε την εντολή για την απαγωγή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν”, χωρίς όμως να εξηγεί περισσότερα, για τη συγκεκριμένη φημολογία. Η εφημερίδα μάλιστα υπενθυμίζει την υπόθεση "απαγωγής" του Οτσαλάν αποτ ους Τούρκους και εκφράζει φόβους, μήπως κάτι τέτοιο επαναληφθεί, αυτή τη φορά σε ελληνικό έδαφος.

Όπως σημειώνει η «KontraNews», “σε περίπτωση κατά την οποία οι Τούρκοι αξιωματικοί αποφυλακιστούν, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραμείνουν σε Ελληνικό έδαφος, διότι συνεχώς θα δημιουργούνται προβλήματα με απρόβλεπτες συνέπειες”. Γι αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι 8 αξιωματικοί έχουν ζητήσει να μεταφερθούν νόμιμα στην Γερμανία και να συνεχίσουν από εκεί, τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου