Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Βροντώδης δήλωση του Δημάρχου Νάουσας: “Η νέα Νάουσα που χτίζεται μέρα τη μέρα, στις πιο δύσκολες συνθήκες, πάρα τη λυσσώδη αντίδραση σας, δεν σας χωράει”.

Άστραψε και βρόντηξε, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, μέσω δήλωσης που δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο. Αναφέρεται σε αυτούς, που “αδυνατούν να κατανοήσουν τη σημασία της εξωστρέφειας”, μιλά έξω από τα δόντια, χωρίς περιστροφές και συμβιβαστικά περιτυλίγματα και κάνει ευθεία αναφορά στην αρνητική κριτική που διατύπωσαν σε βάρος του, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Ισραήλ, συμμετέχοντας σε αποστολή του Δήμου Θεσσαλονίκης (φωτο), στο πλαίσιο δράσης για την “Διπλωματία των Πόλεων”.
Και η αλήθεια είναι ότι...

...στο Ισραήλ, ο κ. Κουτσογιάννης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη Νάουσα, σε μια εύρωστη και ευρέως αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά, που έχει ειδικό ενδιαφέρον να επισκεφθεί την περιοχή μας. Στοιχείο που μπορεί να δώσει και στη Νάουσα, ένα σημαντικό μερίδιο προβολής και τουριστικής κίνησης. Αν όμως, όλους αυτούς, δεν τους κάνεις γνωστό, ότι... "υπάρχεις", πως θα σε επισκεφθούν; Διότι, κακά τα ψέματα, Δήμος και Δημοτική αρχή δεν είναι μόνο οι... λακούβες.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Νάουσας, Νίκου Κουτσογιάννη, έχει ως εξής:

“Ορισμένοι λίγοι αδυνατούν να κατανοήσουν τη σημασία της εξωστρέφειας για την πόλη μας και προβάλλουν την απομόνωση της κατά τα προηγούμενα έτη ως επίτευγμα. Κάποιοι άλλοι πάλι δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά της ενημέρωσης μέσω δωρεάν δελτίων τύπου με το «βάφτισμα» αυτών σε ανακοινώσεις επί πληρωμή. Όταν όλη η ζωή ορισμένων περιστρέφεται γύρω από τη στρεβλή αντίληψη της κατοχής εξουσίας για σκοπούς διάφορους του κοινού καλού, με μόνο στόχο την προώθηση προσωπικών επιδιώξεων τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό γιατί πολεμάς αυτόν που έχει προοδευτική αντίληψη των πραγμάτων. Γιατί πολεμάς αυτόν που ανοίγει τη Νάουσα προς τα έξω, αυτόν που δημιουργεί πλούτο για τους δημότες μέσω της αξιοποίησης των νερών, αυτόν που βάζει τάξη. Ε, λοιπόν σας έχω νέα! Η νέα Νάουσα που χτίζεται μέρα τη μέρα στις πιο δύσκολες συνθήκες - πάρα τη λυσσώδη αντίδραση σας- δεν σας χωράει. Μπαίνετε οριστικά στη λήθη ενός ζοφερού παρελθόντος. Και σας το εγγυώμαι προσωπικά αυτό. Με οποιοδήποτε κόστος. Με όση λάσπη κι αν μου ρίξετε. Με όσα ψέματα κι αν δηλητηριάζετε τον κόσμο. Η Νάουσα της εξωστρέφειας, της διαφάνειας, της ισότητας, της προόδου, της καινοτομίας και της κοινωνικής μέριμνας ήρθε για να μείνει...”

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ...
"ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ”...

Και με ιδιαίτερα δηκτικό, τρόπο, ο Δήμαρχος Νάουσας αφιερώνει και ένα... φωτογραφικό υλικό, στη σελίδα του στο facebook, σε “αυτούς που θα επιθυμούσαν διόδια στη διασταύρωση”. (ποιοι να είναι...) προσθέτοντας:

“...Μπόνους για εκείνους που θα επιθυμούσαν ... διόδια στη διασταύρωση (!) το φωτογραφικό υλικό από την αποστολή της Νάουσας στο Ισραήλ! Η Νάουσα παρουσιάζεται με σταθερά και μεθοδικά βήματα στον κόσμο!! (Από την κατάμεστη αίθουσα με ανθρώπους του τουρισμού οπού παρουσιάσαμε τη Νάουσα, στο περίπτερο της χώρας μας στη διεθνή έκθεση τουρισμού IMTM, στα Ιεροσόλυμα με τον Πατριάρχη Θεόφιλο και στο Δημαρχείο του Τελ Αβίβ με τον τεράστιο Γιάννη Μπουτάρη και τον Δήμαρχο του Τελ Αβιβ Ron Huldai)...”

ΣΗΜΕΙΩΣΗ troika24:
Αν έχετε facebook κάντε φίλο τον Νίκο Κουτσογιάννη και δείτε τα... Έχει κι άλλα...
www.facebook.com/nikos.koutsogiannis 



1 σχόλιο:

  1. Τον άνθρωπο που έχει μπέσα και αγωνίζεται...
    τον θαυμάζουν κρυφά και οι εχθροί του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή