Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Συμπεράσματα του βουλευτή Γιώργου Ουρσουζίδη για το ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας, με αναφορά και στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών


Τα συμπεράσματα του από την πολύμηνη ενασχόλησή του, στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής (της οποίας ήταν και πρόεδρος), με θέμα τις πολυεπίπεδες και ανυπολόγιστες συνέπειες των τροχαίων δυστυχημάτων, δημοσιοποίησε, με ανακοίνωσή του και προς τα Μέσα Ενημέρωσης, ο δραστήριος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Γιώργος Ουρσουζίδης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της ΙΖ΄ Περιόδου της Α’ Συνόδου και την έκδοση της σχετικής Έκθεσης.
Η ανακοίνωση του βουλευτή είναι μακροσκελής, περιέχει όμως ενδιαφέροντα στοιχεία και σίγουρα καταλήγει σε ακόμη πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Το θέμα είναι...
να μη τα διαβάζουμε μόνο, να μη τα καταγράφουμε απλώς, αλλά να τα κάνουμε πράξη. Και δυστυχώς, αυτό δεν το κάνουμε.                        

                       ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ


«Το ζήτημα της αντιμετώπισης των τροχαίων εγκλημάτων, προτάσσεται ως χρέος και απόλυτη κοινωνική προτεραιότητα, απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους, αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που ζουν με αναπηρίες μετά απ΄αυτά» αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ουρσουζίδης.

Τέλος, ο ημαθιώτης βουλευτής, κάνει ειδική αναφορά και στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, όπου στις 13 Απριλίου του 2003, εικοσιένα παιδιά, μαθητές από το Μακροχώρι, τη Ν. Νικομήδεια, το Διαβατό και την Κουλούρα Ημαθίας, έχασαν τη ζωή τους, «στο πλέον πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, της μεταπολεμικής Ελλάδας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Ουρσουζίδη, σχετικά με το θέμα των τροχαίων δυστυχημάτων, είναι μεν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι όμως μακροσκελής και δεν τη δημοσιεύουμε ολόκληρη.

Όσοι όμως θέλετε να διαβάσετε, μπορείτε να τη βρείτε σε άλλες ιστοσελίδες, που τη δημοσίευσαν ολόκληρη. Και για τη διευκόλυνσή σας, παρουσιάζουμε κάποιες ενδεικτικά:

Στην ιστοσελίδα «Πληροφοριοδότης»( pliroforiodotis.gr) δημοσιεύθηκε ΕΔΩ

Στην ιστοσελίδα «Έπεα Πτερόεντα» (eleytheriadhs.blogspot.gr) δημοσιεύθηκε ΕΔΩ

Στην ιστοσελίδα «Έμβολος» (emvolos.gr) δημοσιεύθηκε ΕΔΩ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου