Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του “τελικού”


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια, της Σαββατιάτικης αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ της ΠΑΕ Βέροια και της ΠΑΕ Πανιώνιος (ώρα έναρξης 3,00 μ.μ. στο γήπεδο της Βέροιας). Ενός αγώνα, που ο προπονητής της Βέροιας, Τόλης Τερζής, τον χαρακτήρισε ως “τελικό” καθώς η “Βασίλισσα”, βρίσκεται πλέον στη τελευταία θέση της βαθμολογίας και συγκαταλέγεται μεταξύ των κύριων φαβορί, για υποβιβασμό.
“Το Σάββατο έχουμε έναν τελικό με τον Πανιώνιο στην έδρα μας, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες θα πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε”, δήλωσε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Τόλης Τερζής και τη απόλυτη συντριβή της Βέροιας, με σκορ 6-0. Μια δήλωση που δίνει όλο τον χαρακτήρα που λαμβάνει πλέον ο αγώνας με τον Πανιώνιο, όπου ακόμη και μια ισοπαλία, δείχνει να μην είναι αρκετή (αν και στις περιπτώσεις αυτές, ισχύει το “μάζευε κι ας είναι ρόγες”).

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, είναι επί τρεις συνεχείς αγώνες αήττητος (προέρχεται από σημαντική νίκη, 2-0 επί της Ξάνθης), βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (με 35 β. μαζί με τον ΠΑΟΚ) και κάνει όνειρα εξόδου στην Ευρώπη. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, βρίσκει πάντα τρόπο να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα, ξεχωρίζει σε θέματα ανάπτυξης και κάλυψης του αγωνιστικού χώρου κι αυτό φαίνεται πως είναι το μεγάλο “όπλο” της. Αρκετοί φίλοι του Πανιωνίου αναμένονται στη Βέροια, για να ενισχύσουν την ομάδα τους.
----

Μπείτε στη σελίδα του Troika24 στο Facebook
Κάντε Like ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου