Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Το... “σύνδρομο” της Μαίρης Συνατσάκη και άλλα που ίσως θα θέλατε να μάθετε

Από ποιο ... “σύνδρομο”, ισχυρίζεται ότι “πάσχει”, η δημιουργική Μαίρη Συνατσάκη;
Το αποκάλυψε, σε συνέντευξή της, στο περιοδικό People, μιλώντας για τη συμμετοχή της, στην εκπομπή “Ξαναδέστε τους”, στον Alpha, με το Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Ηλιάκη και τη Τζώρτζια Παναγή (που φήμες τη θέλουν σύντομα να αποχωρεί από την εκπομπή και να μας αποχαιρετά για τον Alpha Κύπρου).
Όταν λοιπόν, ρωτήθηκε...
...από το People, αν την ενόχλησε που φέτος δεν θα είναι κεντρική παρουσιάστρια (όπως ήταν πέρυσι στο “Σπάτα live” με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο), η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε τα εξής:

"Δεν με νοιάζει καθόλου. Τα είδα και τα χαΐρια του κεντρικού. Έχει πάρα πολύ στρες αυτό. Για μένα, που έχω κι αυτό το σύνδρομο της καλής μαθήτριας, ήταν μεγάλο άγχος. Πέρυσι, όσο ήταν στον αέρα το “Σπάτα Live”, κάθε πρωί που ξυπνούσα ένιωθα πως παίρνω έλεγχο 3μήνου, κι όσο και να διαβάσω δεν μπορώ να γίνω καλύτερη. Η τηλεθέαση δεν είναι μετρημένα κουκιά, πως θα δουλέψω 15 ώρες, θα προσπαθήσω περισσότερο και θα ανέβει. Αυτό, λοιπόν, με τάραζε πάρα πολύ, μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Και αναρωτιόμουν, ‘αν δεν αρέσει αυτό πώς θα το αλλάξω’; Δεν είναι, λοιπόν, το ζητούμενο να είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Και δεν ξέρω αν στην «κεντρικίλα» μπορώ να βγάλω και τον καλύτερό μου εαυτό. Νομίζω, και δεν με νοιάζει να το πω, ότι σε μια ξεκάθαρη ομάδα μπορώ να βγάλω τα καλύτερά μου κομμάτια. Το κομμάτι του «κάνω κάτι μόνη μου» το έχω στο youtube, αλλά αυτή είναι μια άλλη πλατφόρμα, με άλλο περιεχόμενο, μια άλλη μορφή έκφρασης. Στην τηλεοπτική μορφή έκφρασης μου αρέσει να είμαι σε παρέα".


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΙΡΗ ;

Η Μαίρη Συνατσάκη γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1984 και μεγάλωσε στην Καλλιθέα (Αθήνα). Ο πατέρας της είναι από την Κρήτη και η μητέρα της από τη Μάνη. Έχει μια δίδυμη αδερφη την Αλίκη, με την οποία όπως λέει η ίδια δεν μοιάζει καθόλου ενώ λατρεύει τα cupcakes και τα τατουάζ.

Στο σχολείο η Μαίρη Συνατσάκη είχε γκρουπ με την παρέα της, στο οποίο ήταν

και η frontwoman, αλλά τελείωσε άδοξα η καριέρα της, όταν κατάλαβε ότι δεν έχει μέλλον στο τραγούδι. Ωστόσο, η αγάπη της για τον αθλητισμό κρατά πολλά χρόνια. Έχει κάνει στίβο, volley, ακόντιο, ρυθμική γυμναστική, και χορό.

Αν και έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την κέρδισε η τηλεόραση και ο κόσμος της show biz. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του MAD!

Μετά την backstage εμφάνισή της, στο X-Factor και στο Dancing with the Stars οι προτάσεις για συνεργασίες, άρχισαν να πέφτουν βροχή.
Η Μαίρη Συνατσάκη πορώνεται με οτιδήποτε έχει να κάνει με την μόδα, αλλά και τη μουσική, ενώ όπως δηλώνει, θέλει κάθε στιγμή της ζωής της, να παίζει στο background μουσική.

Έχει το δικό της blog (https://www.mairiboo.com ) και τελευταία ίδρυσε και τι δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) κυρίως με προϊόντα προσωπικής φροντίδας, δώρα, αξεσουάρ (κλπ), που θα το βρείτε μέσω του blog αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://buyaboo.gr

Εκτός από την τηλεόραση και τις άλλες δραστηριότητές της, τη Μαίρη Συνατσάκη θα την βρείτε και στο YouTube (ως Mary Sinatsaki), όπου έχει το δικό της κανάλι, με την επωνυμία Mairiboo

Ω ρε Μαίρη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου