Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Παροξυσμός για τη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ αλλά και σενάρια... επιστημονικής φαντασίας !!!

Στο ρυθμό του Τζόκερ βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι σπεύδουν να αναζητήσουν την τύχη τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ ενόψει της κλήρωσης της σημερινής Κυριακής. Το νέο τζακποτ το εκτινάσσει στα ύψη, αφού στην σημερινή κλήρωση (12 Φεβρουαρίου) θα μοιραστούν τουλάχιστον 14 εκατομμύρια ευρώ. Αν βέβαια δεν έχουμε και νέο τζακποτ (!!!) διότι άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν διάφορα “σενάρια συνωμοσίας” που....

... βεβαίως δεν έχουν καμία βάση, αλλά όσο να ναι, κάποιες “εντυπώσεις” τις δημιουργούν.

Θυμούνται λοιπόν ορισμένοι, ότι ένα προηγούμενό “τερατώδες” τζακποτ των 19 εκατομμυρίων ευρώ, είχε σημειωθεί, την ίδια χρονική περίοδο, με την ψήφιση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και λίγο πριν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές.

Θυμούνται επίσης (και συνδυάζουν) ένα άλλο “τεράστιο” τζακποτ που είχε σημειωθεί την ίδια περίοδο, με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, πριν δύο χρόνια. Εκείνο το τζακποτ άγγιζε το ποσό των 12εκατομμυρίων.

Θυμούνται κι άλλα πολλά, παρόμοια.

“Να ήταν όλα αυτά τυχαία”, αναρωτιούνται, σπεύδοντας να παρουσιάσουν διάφορα σενάρια... φανταστικής συνομοσιολογίας. Να είναι τυχαίο κι αυτό που γίνεται τώρα;
Προφανώς, θα απαντήσουμε εμείς. Τυχαίο είναι.

Στην εποχή που διανύουμε και με όσα συμβαίνουν ή βρίσκονται σε εξέλιξη, ούτε τζακποτ στο τζόκερ χρειάζεται, για να καταλάβεις ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί και να το “συνδέσεις”, ούτε χρειάζεται να είσαι... “καφετζού”. Το πράγμα μιλά από μόνο του.

Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος τα σενάρια και το "κάλπασμα" της φαντασίας κι ας περιοριστούμε, στα ζητήματα της τύχης.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου